Efekt Dopplera: Primaaprilisowy konkurs poza sezonem

Obrazek

Regulamin oraz wszelkie sprawy związane z organizacją forum i najnowszymi zmianami.

Ivan
Awatar użytkownika

Efekt Dopplera: Primaaprilisowy konkurs poza sezonem

Post autor: Ivan » 29 kwie 2026, 20:22

Obrazek

Prima aprilis, skurwysyny koledzy i koleżanki. Wiem, że 1 kwietnia był cztery tygodnie temu. I co z tego? To moje forum i robię tu, co chcę. A chcę, żebyśmy obchodzili go dzisiaj.

Zapraszam was do kolejnej zabawy. Zabawy polegającej na — uwaga tu będzie zmyła — na odgrywaniu postaci. Co ty pierdolisz, Ivan, powiecie. Robimy to codziennie. A ja na to: japa tam. Zmyła polega na tym, że nie wcielicie się w swoje postacie.

Na jeden post przejmujecie kontrolę nad czyjąś postacią i piszecie w imieniu jej właściciela. I odwrotnie — ktoś zrobi to samo z waszą, na jeden odpis. Wszystko z własnych kont.

Znam was na tyle dobrze, żeby wiedzieć, co sobie myślicie więc od razu uprzedzam: żadnych samobójów, srania w gacie, celowego ośmieszania i szkodzenia kontrolowanej postaci współgracza. Cała sztuka w tym, by odegrać cudzą postać tak, jak zrobiłby to jej właściciel, z zachowaniem jej charakteru i dotychczasowych działań. Patafiany, hultaje, drapichrusty.

Ci, którzy zrobią to najlepiej, mogą liczyć na dodatkowe nagrody. Ogłoszę je przy podsumowaniu.
Sam udział daje +10 WPR i okolicznościowy medal.

Zgłaszacie się, wrzucając post w tym temacie. Zgłaszając się, automatycznie wyrażacie zgodę, żeby ktoś inny na jeden post wcielił się w waszą postać.

Termin zgłoszeń do 4 maja. Dalsze instrukcje podam, gdy uzbiera się komplet uczestników.
Ilość słów: 0

Nerius
Awatar użytkownika
Miano: Nerius
Zdrowie: W pełni sił
Profil Postaci: Profil Postaci
Karta Postaci: Karta Postaci

Re: Efekt Dopplera: Primaaprilisowy konkurs poza sezonem

Post autor: Nerius » 29 kwie 2026, 21:40

Przecież bym nikogo nie ośmieszył. Ta ruda czupryna to był przecież nieszkodliwy żart. Bo był, no nie? Chętnie wezmę w tym udział.

Ronja
Awatar użytkownika
Miano: Ronja
Zdrowie: W pełni sił

Post autor: Ronja » 29 kwie 2026, 22:14

No pewnie, że biorę udział!

Lasota
Awatar użytkownika
Miano: Lasota z rodu Wielomirów
Zdrowie: Pokaleczony

Post autor: Lasota » 29 kwie 2026, 22:16

Wchodzę w to jak świętej pamięci Rakan w kozę.

Ivan
Awatar użytkownika

Post autor: Ivan » 07 maja 2026, 19:26

Postacie zgłoszone, pora na drugi etap.

Żeby uniknąć sytuacji, w której mistrz gry odpowiada za postać swojego gracza, wymiana postaci odbędzie się według poniższego układu:
  • Nerius odegra Ronję
  • Ronja odegra Lasotę
  • Lasota odegra Neriusa
Kolejny odpis w kolejce danej postaci należy do osoby ją odgrywającej. Posty publikujecie ze swoich kont, dodając na początku wpisu kod:

Kod: Zaznacz cały

[avatar]Link do avatara odgrywanej postaci[/avatar]
Za wykonanie zadania w ciągu tygodnia, dostajecie dodatkowy punkt PO oraz unikalny, pomniejszy walor powiązany z postacią, w którą tymczasowo się wcielicie.

Odpowiedz
meble kuchenne na wymiar cennik warszawa kraków wrocław