Prima aprilis, skurwysyny koledzy i koleżanki. Wiem, że 1 kwietnia był cztery tygodnie temu. I co z tego? To moje forum i robię tu, co chcę. A chcę, żebyśmy obchodzili go dzisiaj.
Zapraszam was do kolejnej zabawy. Zabawy polegającej na — uwaga tu będzie zmyła — na odgrywaniu postaci. Co ty pierdolisz, Ivan, powiecie. Robimy to codziennie. A ja na to: japa tam. Zmyła polega na tym, że nie wcielicie się w swoje postacie.
Na jeden post przejmujecie kontrolę nad czyjąś postacią i piszecie w imieniu jej właściciela. I odwrotnie — ktoś zrobi to samo z waszą, na jeden odpis. Wszystko z własnych kont.
Znam was na tyle dobrze, żeby wiedzieć, co sobie myślicie więc od razu uprzedzam: żadnych samobójów, srania w gacie, celowego ośmieszania i szkodzenia kontrolowanej postaci współgracza. Cała sztuka w tym, by odegrać cudzą postać tak, jak zrobiłby to jej właściciel, z zachowaniem jej charakteru i dotychczasowych działań. Patafiany, hultaje, drapichrusty.
Ci, którzy zrobią to najlepiej, mogą liczyć na dodatkowe nagrody. Ogłoszę je przy podsumowaniu.
Sam udział daje +10 WPR i okolicznościowy medal.
Zgłaszacie się, wrzucając post w tym temacie. Zgłaszając się, automatycznie wyrażacie zgodę, żeby ktoś inny na jeden post wcielił się w waszą postać.
Termin zgłoszeń do 4 maja. Dalsze instrukcje podam, gdy uzbiera się komplet uczestników.
Vatt'ghern
Teleport
Generator